Monday, December 29, 2008

~Sudah Kembali~


Dengan ini saya mengumumkan bahawa saya sudah balik ke kolej dan secara rasminya saya dapat Blok K (blok paling ujung) di tingkat 2.. nasib baik....actually tingkat satu sbb atas ground floor je... hhuhuhu... roomate saya Rossa... terkezut gak la.. cos expect Alin.. tapi takpe.. Rossa pun Rossa la... well Rossa ni merupakan satu watak baru dalam blog saya... so korg tak kenal pun die... huhuu.. (mcm la korg knal Alin kan.. :P)... diriku baru je lepas kemas barang... mlm ni amik kad makan... diriku igt tak dpt kemudahan makan sem ni.. sbb sem lepas kena apply... tp die limit gaji parents RM2500.. so saya pun tak apply la..tp td org tu mcm pelik saya tak dpt. huhuhu.... sy tak kesah pun.. sy bukan mkn kat dining selalu pun.. hahahaha.... tp tgk la macam mana mlm ni... pic nanti2 la diriku letak.. malas nak snap lagi.. hehe.. nak duk ngumpat2 dulu.. k la.. byby.. luv yu all...mwahhh

2 comments:

afdsmkad said...

hakhak..x dapat kemudahan makan??pelik tuh..bukan dip sume akan dpt kew???erm..tpi tk pe la....i pon xdpt..sem 1 je dapat...huhuhu...camat pulang kew kolej...i kat umah lgi...x kuasa nk p awal2..kuikui..

''''dELinDa said...

slamat blaja kembali. hee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...