Tuesday, September 2, 2008

~AKu BenGanG~

ari ni aku baru dpt tau sesuatu yang agak menyakitkan diriku ini... mungkin perkara tu bukan tuju kat aku sangat... tp aku ada la terlibat gak skit2.... huhuhuhu... tapi malangnya di bulan puasa ini aku x dpt nak crite lagi... lagipun ak takleh tulis dlm blog ni demi menjaga persahabtan ak dengan dak yg menyakitkan ati ak tu... ak still gak punyai perasaan lagi walaupun ini yg die balas blik... takpe2....kepada sedara mara ku.. kalau anda nak tau ape die ... nanti lepas bulan puasa i cerite ye... huhuhuhu... ckp dpn2 la best kan....

_______________________________________________________________________


TEST OPERATING SYSTEM

HUHUHU.... mlm ni ada test OS.... semoga aku dpt menjawab dgn baik... amin~

x0x0
NaDyaDanYa

3 comments:

Anggerek said...

i want to know
i want to know

CUteY^ANgEL said...

nanti la u know punye...

NedDy said...

ermm tak sAbar nk tau citer...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...