Sunday, September 7, 2008

~Arghhh..........Tension!!!!!!!!!!!!~

aku agak bengang ari ni ngn budak tu... arghhhhhh.... rasa nak nangis pun ade ni........... eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee........ tlgla... jangan sekat kebebasan kami utk pergi kemana-mana.... kami tolak ajakan anda pun sbb anda penah kata kami ni take advantage kat ape yg anda ada... lagipun tadi kami mmg dh plan awal2 utk pergi sendiri..kami fikir anda blik lambat dari rumah anda...salunya mmg lambat anda blik.. tak perlu la nak hempas2 pintu and marah2 kami sbb tolak ajakan anda...kami amat terasa bile anda memberitahu bahwa kami hanya ingin kemana2 jika ada kemudahan itu sahaja..dah 2 semester duduk cni..tanpa benda itu kami tetap bleh survive..kami mau tunjuk pada anda kami tak perlukan kemudahan itu utk kemana-mana.... kami tahu anda mesti akan mengadu kat "kawan baik" anda tu... go on... kami tak kesah pun... sapela kami kan.kami hanya menumpang...tapi kami nak anda tahu bahawa kamu tetap kawan kami even kamu buat mcm ....

5 comments:

Anggerek said...

i think i know who is he... she ke? hehehe. may i mention her name here ahakksss hihihih

CUteY^ANgEL said...

the person is she... i'm very sure u know who is she...

afdsmkad said...

who is she??
dak yg u ckp nk bawak kete sem ni kew??
kew sape??
i penah jumpe ke dier??
kuikui

NedDy said...

i rasa pun, i kena sape 'she' tu..ermm well...dia bukan kita, dan kita bukan dia..dia tak sama ngn kita, dan kita tak sama cam dia..tp kita tak perlu jadi cam dia..

CUteY^ANgEL said...

wahai cik aina yg tersyg..yeah.. u penah jumpe die... huhuhu.....the fact is u all knal sape die...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...