Tuesday, June 30, 2009

~AWaRd FroM AlonG Aina~





Copy award di atas untuk diletakkan di blog anda.

Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi award ini :

pemberi award ini : Along Aina


1. dier kazen pertama saya... (belah mak saya la)

2. dier kazen kesayangan saya...
3. dier kakak saya (saya takde kakak :-( )
4. die ngah practical skang ni

5. die nak kete Satria Neo yang baru tu..

Setiap blogger mesti menyatakan
5 fakta/5 hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya.

LIMA FAKTA :


1. saya MPP kat UiTM Pahang
2. sy ske men SECONDLIFE ( google sendri la pebende tu)

3. sy dekan every sem (ada bau-bauan riak disitu.. eh takde la... kata nak fakta)
4. sy tak ske org yang lupakan segala kebaikan yg kte pnah buat hanya disebabkan satu kesilapan.....
5. sy ske sumbody... ahahahaha... ttettttt

LIMA HOBI :

1. men SecondLife

2. bloggingg

3. karaoke (di mana2 pun ble)
4. bowlinggggg 5. ngumpat ngn kazen.. hahahaha

Anda perlu memilih 5 penerima award seterusnya dan describe tentang mereka


saya tak tau nak bg kat sape... saya rasa sume dh dpt ini award... so takyahla beri... huhuhu... (this is wht happen when we dont blog in Malay much... hahaha)

6 comments:

aFdSmKaD said...

ngumpat ngan kazen???erk..kazen mne la tuh??huahhahaaa

Nadya^Cumil said...

ntahla yeee.. kazen mane la tu yeeee... tralala

PRINTING AND SOUVENIR said...

ehem2.. ngumpat ek??

Nadya^Cumil said...

ku sangkakan sape la td Printing and Souvenir ni.. makcikku rupenye.. huhuhu...

oh yeah... lupa plak nak tambah makcik yg sorg ni teman semengumpat

Anggerek said...

bab ngumpat tu, kena tmbah name auntie2 gak...mane best gossip 2 org

Nadya^Cumil said...

ngumpat sesama kami ni lain skit... die lebih menjurus ke arah keruntuhan akhlak.. hahahahahahaha... ( i cant believe i just say tht.. wekss)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...